fantastic84 yazdı:son olarak şunu diyeyim İTÜ sana diğerlerine kıyasla çok daha iyi eğitim vermiyor.aslında İTÜ yü kazanıp okumasını başaran birisi zaten meslek hayatında birçok şeyi başaracak yetenektedir. bir yerlerde yükselmesi bu sebepledir, yani kendisi yetenekli olduğu içindir, İTÜ yetenek kattığı için değil.itünün fiyakası ise başta belirttiğim gibi hiç olmaz değil ama nadiren olur bunu senelerdir iş hayatında özellikle gözlemleyen birisi olarak söylüyorum.
neo768 yazdı:bende önceki yazılarımda onu diyordum rhesus adam kendi bölümünden alakasız yere girebiliyor örnek veriyim bir tane bi akrabamın oğlu İTÜ fizik müh. okudu çocuk şuan izmir arkas holdingde gelirgider uzmanı oldu . ki bunu istatistik mezunu yapması gerekirken fizik mühendisinide alabiliyorlar.
alkolikk yazdı:fantastic84 yazdı:son olarak şunu diyeyim İTÜ sana diğerlerine kıyasla çok daha iyi eğitim vermiyor.aslında İTÜ yü kazanıp okumasını başaran birisi zaten meslek hayatında birçok şeyi başaracak yetenektedir. bir yerlerde yükselmesi bu sebepledir, yani kendisi yetenekli olduğu içindir, İTÜ yetenek kattığı için değil.itünün fiyakası ise başta belirttiğim gibi hiç olmaz değil ama nadiren olur bunu senelerdir iş hayatında özellikle gözlemleyen birisi olarak söylüyorum.
sen kendi yeteneklerinle itüye gelmeden bütün mühendislik bölümlerden mezun ol o zaman
neo768 yazdı:teşekkürler rhesus =) son olarak şunuda sorayım itüden sonra kocaeli üniversitesi metalurji ve malzeme müh. düşünüyordum. İTÜ gerçekten iyi ama bölümün çalışma alanalrı kısıtlı diğerinde ise bölümün oldukça geniş çalışma alanı mevcut ama İTÜ gibi değil. ben iki şıkkıda benimsedim siz olsaydınız okuyanlar olarak hangisini tercih ederdiniz ?

faraday yazdı:neo768 yazdı:teşekkürler rhesus =) son olarak şunuda sorayım itüden sonra kocaeli üniversitesi metalurji ve malzeme müh. düşünüyordum. İTÜ gerçekten iyi ama bölümün çalışma alanalrı kısıtlı diğerinde ise bölümün oldukça geniş çalışma alanı mevcut ama İTÜ gibi değil. ben iki şıkkıda benimsedim siz olsaydınız okuyanlar olarak hangisini tercih ederdiniz ?
ben her durumda itüyü yazardım..
seviyorum ya

neo768 yazdı:
ben orda olmadığım halde bende seviyorum ama eksileriyle artılarıyla 2 seçenekten birini seçmek zorundayım
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir