20thcenturyboy yazdı:Figen Özen Kütükoğlu adlı hoca yazokulunda acmıs nasıldır hocamız hakkında hıcbıryerde bır bılgı yok....
darkness yazdı:20thcenturyboy yazdı:Figen Özen Kütükoğlu adlı hoca yazokulunda acmıs nasıldır hocamız hakkında hıcbıryerde bır bılgı yok....
ya takma kafana kim verio die birinci dif kolay bi derrss ikincisi de yaz okulunda normal dönemden 1000 kat daha kolay soruolar. mesele yaz okulunda 3 satırda çözülen laplace sorusu normal dönemde 2 sayfaya anca sıgıyodu siz düşünün artık. dediğim gibi mat 1 ve 2 si berbat olan ben diften aa aldıgıma göre herkes başarabilir bunu.....
uncle yazdı:acemi yazdı:arkadaslar dif dersinde mat 201e'nin mi ortalamasi daha yuksek cikar yoksa mat 201'in mi yani turkce mi yuksektir ingilizce mi?
alan bölümlere bakcan
bahadır yazdı:LordAndurien yazdı:http://mat.İTÜ.edu.tr/dulger/mat201E_vize-listesi.pdf
arkadaşlar diff açıklanmıştır hayırlı uğurlu olsun
ancak garip bir şekilde sadece mat201e açıklanmış, mat201 yani türkçe diff alanlar notunu görememektedir.
sen üzülme. mat 201 1 hafta önce açıklandı. Not sorgulama bölümü var www.mat.İTÜ.edu.tr 'de .
:egg :egg :eggdilekk yazdı:ya benm dif2011e de bu yazokulu dönemnde fözenden aldıım derste serilerde flam (final konularnda) yardıma ihtiyacım var:( yardım edebilecek kimse varmı? para ile bile olur ne olur...
Muzzy yazdı:SoundOfSilence yazdı:uncle yazdı:acemi yazdı:arkadaslar dif dersinde mat 201e'nin mi ortalamasi daha yuksek cikar yoksa mat 201'in mi yani turkce mi yuksektir ingilizce mi?
alan bölümlere bakcan
DEN,GEM,ISL,END,GID ing. alıo gözüküo normalde.ben olsam türkçesini tercih ederdim,çünkü bu beşliden sağlam ortalama çıkar
valla DEN, ISL, END ve GID yı bilemiycem de bizim bölüm ortalamayı düşürürkendi bölümüm diye demiyorum ama fazla çancı yoktur bölümümde
Bu forumu gezen kullanıcılar: BATuhanizmirli, madmax431 ve 4 misafir